17 June 2009

Si Kecik...

i cant believeeeeee....that im oredi 30 weeks preggie..
hanya beberapa minggu je dr sekarang,aku bakal dapat zuriat yg ke-3..insya'allah..
so far,mama dan si kecik dalam perut ni sihat dan baik2 saja...
syukur..alhamdulillah...
semuanya berjalan baik dgn izin-Nya...

si kecik Ahmad ni mmg seorang baby yang aktif...
sepanjang masa boleh rasa dia tendang2 tu...
mmg tak duduk diam dalam perut mamanya ni..
sekejap sekejap..mengeras pulak...

last friday,buat check-up lagi..
alhamdulillah..setiap kali check-up,ada improvement..
skang ni berat Cik Ahmad dah capai 1.5 kg...
berat mamanya apatah lagi kan...heeeee....
aritu bila doc scan,cik Ahmad tunjukkan diri...
tak sorok-sorok muka dari sisi dah..
dapat la mama ngan ayah tgk rupa Cik Ahmad dlm perut ni..
dah tak de keje ni,boleh le mama scan balik gambo Cik Ahmad ni...
kakak2nya dok main2 kat depan tv tu...aman kejappp....tak kena kaco..thihiiihii....

si kecik Ahmad dgn posisi tgn dibwh dagu...kaki ke atas..agak2 ikut muka sape ni korang..??

kaki ke atas lagi...tahu ada org ganggu dia time ni...heee..

nampak tak 'bebird' si kecik ni...??heheh...

11 comments:

Cida Zamani said...

nurul...org kata doa ibu mengandung ni selalu Allah kenankan... apa kata nrul doa tuk akak? heheheh so that akak dpt anak jugak :P

bole?

neezareef said...

skang preggy rasa cpt je kan....tup2 dah nk deliver..

sweetfiza said...

nampk bird la...
baby fiza plak main nyorok2 la...
malu2 nak tunjuk jantina ...
bulan depan check lg ...harap2 dpt tau ler jantina apa...

que_zul said...

rasa mcm baru jer dgr nurul peknen..ni dh nk bersalin pualk..cepatneyr masa berlalu...
harap2, si ekcik ahmad tu sihat hendaknyer....

Anie said...

bestnyer bakal dpt baby boy

10 said...

huhuhuuuu... malu la nampak bebird... jaga diri baik2 ye...

mama erfan said...

hai nurul...alalallaaa si kecik yang mancung neh... mst cumil kan ...

Fauzieah said...

skang zaman canggih kan..dr dalam perut dah leh npk rupa baby..hehe..
kejap jek nak bersalin dah nurul nih..tgk gambo yg entry eniberseri tuh kan..tak npk sgt la perut nurul..anyway..moga selamat semua nya..

ct rahani said...

nurul.. bb lelaki mmg terlebih aktif kot.. sentiasa jer nk menendangkan.. akak dulu pun sama.. time tido kdg leh terkejut klu dia menendang.. hehehe..

comel jer si ahmad nurul nih.. mesti kuar sok lg comel.. hehehe..

atty's said...

wah..baby ahmad malu..mamanya tgk dia tido..nampak bird heheheh.

ZiE FAUZi said...

wah,bertuahnyer dpt tgk muka baby dlm perut...zie nyer baby pemalu...asal scan jer mesti nampk dr sisi jer...