15 June 2009

Our 4th anniversary...

Assalamualaikum and greetings to all..

entry hari ni still in mood of anniversary la..huhu
Happy 4th anniversary to me myself and hubby..
walau ianya jatuh pd jumaat lepas kan..
pejam celik pejam celik dah empat tahun aku berkongsi hidup dengan hubby...
hmmm.....how time flies kan...^_^
apapun,thanks pada kalian sume yang wish tu...

syukur pada ilahi kerana masih memelihara rumahtangga ini...
walaupun kenkadang tu ada ups and downs..
*yg downs tu tak payah citer la kan...*
tapi tak pe,dah tentu semua tu ada hikmahnya..
Aku redha...chewwah..!!
juga terima kasih buatmu suamiku tersayang..(ahakss..) kerana masih menerima diri ini
seperti mana hari pertama aku jadi isterimu...aicehh...
sesungguhnya aku tak bisa bermadah berjiwang karat dlm ini blog..
sungguh segan rasanya...sbb kwn2 kat HK ni dah ada yang intai2 my blog la..hikss..

okela,pendekkan je citer ni..
sempena anniversary kami,ari jumaat tu nurul masak Chicken Chop oke..
oh,first time dlm hidup saya buat mendalah tu ye...
sebelum ni main order je kat kedai...
tapi gigihkan jugak la hati dan kudrat ni kan,konon2 nak buat special dishes gitu..hiks..
akhirnya,menjadi la jugak menu special saye mlm tu utk dijadikan hidangan buat hubby..huhu..
(walaupun xbape special bg awk sume yg boleh order je kalo kat Msia tu kan..) ...T__T

yup..although it's juz a simple celebration,tp bagi kami ianya sangat bermakna gitu..
tambah lagi ngan aksi2 kakak ngan adik kat meja..lagi riuh dibuatnya..heeee..
dan untuk awak Mr Hubby,i love you sooo muchh....
terima kasih kerna jadi suami dan ayah yg baik & penyayang...
tak mo puji lelebey,kang awak kembang semangkuk bila balik keje ptg nnt..
mmuuuaaccchhh 8 kilo utk awk sayang..;p
so,boley tak kita layan gambo pulak...^_^

chicken chop sayer..amacam,lulus tak..??!!

us


anniversary cake..

oh..!!sila sepetkan mata anda bila tgk kelebaran saya sekarang ni..T___T

3 comments:

sweetfiza said...

dah lulus dah tu ...ihikss...

**melihat gmbar smbil menyepetkan mata ...

sememangnya drimu lebar...seperti diriku jua....heheheh....

Zura said...

happy anniversary ek...
pandai nurul masak ciken chop...

Cida Zamani said...

vah vah! syabas bete! resepi sila tunjuk... kah kah kah... aku dah gilo nak masak je ni... mua mua mua

anyway happy anniversary and sis you look cute!