21 May 2009

maternity wear..

tadi dok ralit tengok maternity stuff kat shopping online...
huhu..banyaknya yang aku berkenan..
saat ni terdetik pulak nak beli itu ini...
dan2 sumenya aku rasa tak cukup..
terutama long sleeve blouse ngan maternity pants..
cantik-cantik pulak tu..huhu

adalah sudah dirancang utk membeli beberapa perkara..
apa yg aku pakai skang sume dah rasa kecik...
perut dan breast dh makin besau..makin xmuat dah aku rasa..huhu
walhal masa mula2 beli tu mmg hok mengandung punya dah..
tengok le betapa berat badanku sudah naik dgn jayanya..cess!!
nasib baik katil tempat aku beradu masih boleh tampung badan aku ni...^_^

"errrr.....En.suami..En.suami.."
minggu ni kita kuar beli apa yg patut utk saye barang seketul dua ye bang..
dun wolly...xnak spend bebanyak pun beli sume tu...
coz saye nak pakai for another 3mnths jer lg..
cukupla barang sepasang dua baju dan suar tecik utk saye je...ngeee
*ayat cover semata*

bkn apa2pun,aku nak tambah yg bwh ni je ha..
WAJIB beli utk aku la kiranya ni ok..huhu

maternity support-harus utk aku..
maternity bra/panties..nak tambah lg..yg ada sume dh kecik ku rasa...huhu

7 comments:

alang said...

Yg gambar tu, takble komen. Bahaya.hehe. Just nak komen pasal `ralik`. Orang utarakah? hehe

ღ lie _nurulz ღ said...

alang ~ kui3..teman org perak..;)

Ena said...

wakakakaka
slamber jek nurulz ni ek ihiks...
ermm akak pun serba salah nak beli baju peknen cuz lg 3bulan jek lg.. ase nak pakai skirt n blouse jek tp hubby tak ske sbb akk nmpk lbh katik walhal akk mmg katik pun ekekeke

neezareef said...

maternity support tu baru tau ade jual..hehehehe

tp cam sempit je klu nk pkai

k.niza pn end2 preggy tu ade bli bj no hal lahhh

ღ lie _nurulz ღ said...

kak ena ~ kihkihkih!malu gak ai..;p
tu la kan kak,lg 3 bln je kita ni..tp kalo dh teringin beli je..
leh simpan utk next & next..heeee

kak neeza ~ kalo kat msia berbaloi gak kan..sini baju ngandung pun mahal bkn main..

sweetfiza said...

nurul dah scan ke ...
boboy or gigirl ..??

ღ lie _nurulz ღ said...

kak fiza,insya'allah kali ni boy..
setiap bulan scan..heee