29 May 2009

*Update*..^_^

Gud morning eberibodiiiiii........
mood sangat malas untuk update..*tp nak update jugak*..chaittt..
sangat mengantuk okay..coz cuaca di luar sangat best..
sesuai sangat utk sambung tido...
tapi if tido takut feel lebey..tak bangun2 lak bawak ke tghari nnt..huhu

since last saturday hk ni hujan tak henti...
hujan datang bolak balik lak tu...
errrr..bolak balik maksudnya kejap hujan..benti..lebat balik..benti...
haihhh...ulang-ulang gitu la kan...senang cite..;p
erm..besok kalo cuaca ok,kalo hari cerah me and hubby plan nak pergi Disneyland...
nak bawa anak dara dua org ni ha...
sokmo sebut mickey mouse...mickey mouse dah..
tgh ni okela kot,boleh g la..mama pun still leh jalan2 lagi...
kaki belum sakit2,lenguh-lenguh lagi kan....
nnt kalo dah hujung bulan 6-7..weeihhh...tak daya rasanya..
kalo jadi esok,mungkin pergi lepas lunch kot...isi perut dulu..
boleh lepak sampai malam kat sana...boleh la tgk bunga api kan..
pergi sebelum ni tak sempat nak tunggu malam pun..
mana taknya..dah dari pagi kan..sangat capek utk tunggu ok..

anyway,semalam kitorang lepak2 kat Tung Chung...
oh ye,semalam hong kong cuti ye...
ada perayaan apa ntah...dragon boat festival kalo tak silap...
kitorang layan ais kacang ngan mee seafood yg ntah apa2 rasanya...
perut dah lapo...telan je labuuu....
saya kongsi semangkuk mee ngan hubby..tu pun dah banyak...
oke,tu je la..berderet pulak bebel kali ni..

meehon seafood

ais kacang bodo2 gini pun dah RM10 korang...mengong kan..T__T

7 comments:

Ena said...

mak aiii..pg2 minum ABC dah ke?
jgn malas2 update tau.. anyway jaga diri bebaik..

ღ lie _nurulz ღ said...

hi kak ena,ABC ni tgh hari semalam punya kisah..
akak pun sama taw,jaga diri jugak..

Suki Cida said...

uh mee tu macam kat sekolah akak dulu2... heheheh...harge 60 sen je waktu tu

neezareef said...

mihun seafood tade ijau2 pn

10 said...

ishhh...issshhhh... mahalnyer ais kacang tu...

sweetfiza said...

mahalnya ABC camtu dah seploh henggit...
ish3x....

ct rahani said...

amboih mahalnya ais kacang tuh.. huhuhu..