29 May 2009

Check-up lagi...

rabu aritu gi pregnancy check-up kat Endocare Centre..
buat full scan biasa dan 4D juga dgr degupan jantung si kecik ni..
Alhamdulillah semuanya dlm keadaan sihat dan baik2 saja...

sejak dah tahu si kecik dlm perut ni mmg confirm baby boy..
me and hubby dah mula panggil jr dlm perut ni 'cik ahmad'..hehehee
nama penuh akan di reveal kan later ok!!
tapi sayangnya..'Cik Ahmad' tunjukan mukanya dr sisi pula..
dah tu lengannya dok hadang kat muka lak tu..
jadi xbape jelas la mama ngan ayahnya nak tgk..hmm...
xpela...hanya beberapa minggu je lagi,
pasni mama dah boleh tatap wajahmu sepuas-puasnya sayang...

lepas ni harus kerap lagi jumpa dokter..
selang 2 minggu sekali pulak...
ye la..dah nak dekat2 ni kan...

ni gamba scan aritu..
xtau la korang leh tgk jelas ke x..
byk lagi,tp cukup la satu ni je saya upload ok..;)

11 comments:

Ena said...

4D tu yg nampak trus tu ek nurulz?
adehhh akak pun nak scantapi cam takut2 huhuhu... harusss gak p ni ihiks...

atty's said...

canggih eh skrg nurulz..

ღ lie _nurulz ღ said...

kak ena ~ yup kak,bila tgk tu nampak real je..

kak atty ~ zaman teknologi org kata..hikhik..;)

Suki Cida said...

wahhh congrate... semoga cik ahmad sihat selalu...

ღ lie _nurulz ღ said...

thanks kak cida..;)

mummymaria said...

wa....nurulz nak dapat baby boy ek...congratz sis...

sweetfiza said...

wah nurul bestnya nak dapat baby boy....
akak pun harap2 ler dpt boy gak ...
huhuhuhu.....

neezareef said...

tetiba aku cam x npk mane babynye..xreti nk nengok..ekekekeke

ct rahani said...

x lama lg dah nurulz.. jap je kan masa berlalu.. semoga dipermudahkan semuanya.. Amin..

Yan said...

akak dulu masa peknenkan Qis.. sibuk gak nak carik yg 3D 4D.. tp jangankan 4D.. 3D pun payah..
sudahnye 2 D jekla.. hahaah

MaDihays{Ida} said...

congrats, hehe, siap dah panggil en.ahmad tu..