09 June 2009

ada lagi laa...;p

Holla..!!

I'm still here..thihihii...almost 2 weeks dah aku tak update blog..
rasa macam penat je sepanjang minggu...
nak buat entry sabtu ahad mmg xboley la kan..
coz i nak spend time utk bermanja2 ngan hubby..uhukss...

lagi satu bukan apa,next month kan kitorang nak pindah...
so,dah mula pack barang2 serba sikit...
hari ke hari..sikit demi sedikit...settle la kan..
ikutkan bulan depan tu,tp pelan2 buat la dr sekarang kan...
tak la kelam kabut nanti...

insya'allah..hari ni nurul akan jenguk blog korang sume...
kalo tak semua...antaranya la kan..
kira blog-walking la hari ni..huhu...
rasa mcm lama dah tak add komen kat korang punya blog kan..
ada setengah dari blog uolz tu,tak boleh nak view lansung..
tak tau la sebab apa..tetiba kuar je 'operation aborted'..
mungkin pc nurul ni yg mengong sikit gamaknya...
xpela,blog-walking guna laptop je arini...

anyway,aku rindu gile kat korang sume..
meh nak kiss sikit...muuuaccchhh...!!!

sekian...:)

7 comments:

Suki Cida said...

yah... akak pun rindu nurulz...heheheh

sweetfiza said...

hai puan nurul ...
ingatkan pi mana ...
lama menghilangkan diri ...
ada lagi naa...
hehehehe....

atty's said...

hi..nurulz..tu ar lama sepi..

neezareef said...

dah ok tp byk2 update

Ena said...

nurulz..jgn keje kuat sgt.. awk tu peknen tau.. jg kandungan elok2 tau

ct rahani said...

lam nurul menyepi.. klu dh ok jgn lupa apdet k..

ღ lie _nurulz ღ said...

kak cida ~ oh..terharunya..;)

kak fiza ~ ada aje..heheh...

kak ena ~ thanks atas ingatan tu kak..