19 May 2009

Tagged by Kak Fa'e (thanks kak!)

hari ni saya nak bayar hutang tag dr akak dibumi sakura ni..
meh layan tag dulu weh..

Anda rasa anda hot?
hot?oh,kenapakah perlu ada soalan macam gini..
tidak!saya tak rasa saya hot atau berkelihatan hot..
saya hanya suri yg hanya duduk di rumah sajork...
tp kalo nak tau,yg selalu hot adalah temper saya...mwahaha..

Upload gambar kegemaran anda
gambo budak gebus dua orang nih...

Kenapa suka gambar nih..??sbb kakak ngan adik nampak sama2 bollat..

Bila kali terakhir makan pizza?last 2 m0nths kot..kat barakat,kedai pakistan di sini..

Lagu terakhir yg anda dengar?
lagu yg anak2 ku dok layan skang le..lagu bolo-bolo..
habes ngan mama skali kena layan sama...huhu

Apa yg anda buat selain selesaikan tag ini?sambil minum milo dan makan sepotong apam..

Selain nama anda sendiri, anda suka dipanggil ngan nama apa?
mama,honey,ayang,baby....Awwww...malu ai...kihkih..

Mangsa tag seterusnya jatuh kepada...;
kak vender
kak neeza
kak yan..

dipersilakan buat ye akak2 bertiga..

oke..Done!
homework dah selesai ye kak..
sekian..

p/s: tak koser dah nak edit line..

3 comments:

Yan said...

wah wah.. patutla rase terpanggil nak masuk ke sini.. rupenye kene tag... huhuuhuu

neezareef said...

tetiba kna tag..huhu...

utang nurul

ct rahani said...

akak rasa cam penah jer wat tag nih.. hehehe..

tp x pe.. demi nurul nti akak wat lg k..