20 May 2009

no idea what to blog..^_^

xde mood nak update... xde idea lagi satu...
bosan pon ade... kenape ek..?!!
dua tiga hari tak keluar rumah ni..
tak kena angin luar kot..
tak meranapkan duit hubby pun ye gak nih..huhu
tengok kat luar rumah panas je ha..
tak koser lak nak berjalan2...

biasa,kalo bosan tak hengat tu..
aku sensorang turun g central ni..
g masuk shopping mall ke...cuci2 mata..
kalo tak shopping..window shopping pun jadikla..
janji aku puas hati..!!
tapi tak pernah pun window...
last2 shopping gak aku..mwahaha...!!
nasib la kalo my hubby tinggal duit banyak kat rumah kan...
asal aku nampak je..aku rembat..peduli apa...kui3..

okela,nak isi perut jap..
ntah kali keberapa ni aku pun xtau...
krokk...kreekkk..bunyi perut ni ha...
lapo weh...
daaa..daaaa..!!

2 comments:

neezareef said...

ni msti dah bosan x cuci mata..

miezrina said...

sbenarnya byk menda nurul leh update... lg pulak duk negara org...
blh story byk perkara... kami leh timba ilmu ihiks


cari mood cari mood... huhu