16 December 2008

Kek Lapis Asam Manis..

berjaya!!mwahaha..tu je yg aku boley cakap..;p
ni projek minggu lepas sebenarnya..
masuk blog sweethoney,dia wat entry kek asam manis daa..
terliur wa tengok beb..haha..dah mcm org mengidam kan..
cari bahan2 kek suma..mujurla haw flakes berlambak kat sini..
walla!mmg xrugi korang2 try wei..
mmg shedap!!huhu..
tapi versi aku ni xsekemas org laen buat la..
asal ada rupa kek,okay dah pada aku..

tenkiuq ye izza...
ko sudi share resepi ngan org laen..
erk ..ni nak gtau..minah sorang ni school mate aku masa sekolah rendah..
dari darjah satu lagi..bak kata orang, zaman2 hingusan..
tapi xsangka jumpa balik skang nih...
tu pun sebab aku google nama minah ni..
huwaa..ko tgk izza..betapa aku ni still ingat kat ko..;p

apapun,thnx sekali lagi...
resepi yg ko bagi ni mmg mabeles!

11 comments:

atty's said...

terror hah nurulz buek..

lie_nurulz said...

tu la kak..
macam xcaye boley wat..;p

ct rahani said...

wah.. teror gak nurul wat kek.. nmpk menyelerakan jer.. klu akak teror makan jer.. ekekeke...

lie_nurulz said...

nak wat camne kak vender..
tekak dah teringin nak makan..

kalo kat msia,beli siap je gamaknya..hehe..

sweethOneY said...

hehehehe
jadik ek
kan dh ckp senang jeeee :D

tp tebal2 ko buat eh..ni mst malas nk menunggu depan oven..kekekek
takpe, jnji rsnya sedap sudahh :D

yerr..terharu aku ko p google nama aku..kekeke

sweethOneY said...

cop2
cik abg ko komen ape weh? hehee

lie_nurulz said...

sweethoney ~ yup!aku akui,aku mmg malas..tu pasal tebal2 aku wat..;D

malas nak dok tercongok depan oven tu haa..
tapi rasa,ufff..jgn cakap..hehe
tenkiuq..tenkiuq..bg resepi..

lie_nurulz said...

"dia kata sedap la yangg.."
vangga aku jadiknya..mwahaha..

tiga hari je tahan..dah habes satu loyang..
kat umah ni,tiga org je yg mkn..
kalo family yg ramai,kejap je kot habisnya..

Suri said...

wahhhhhhhhhhhhh namapk cam sedap sbb sungguh kalerful!!!!!!

tapi kak sue tak suka baking ni. leceh. akak suka masak2 jer. nak buat kuih ke kek ke, memang sorry ler.. hehehe

Ena said...

nurulz..
nampak akan keglojohan dan tak sabaq wat kek ni kan... memang tak kemas tapi best tak? nak tanye cik abg r hehehe

Suki Cida said...

wahhh isteri super duper... bagus tulll mesti budak2 suke makan sbb ada caler2...heheheh