15 December 2008

tag workstation..

firstly,minta maaf bebanyak kat kak atty..
nurul dah lama dapat tag ni,tapi sokmo tertangguh je nak buat..
benda simple je kan..

mmg aku perasan,aku byk hutang tag ngan org..
korang tak kisah kan..lambat ke or aku dah lupa ke..tag suma tuh..
tapi xpe kan,lambat pun okay lagi apa..!!
dari xbuat lansung..mwahaha..
nurul singgah blog kak vender,org tu pun baru bayar hutang..kui3..
oke,kak atty...nurul bayo ye..muaccss..!!;D

rules:

snap work station anda..then... taruk link blog anda kat
bawah gambar work station anda...
iaitu bersebelahan dengan link-link blog yang ada..(makcik xbape nak paham yg nih..);p
tengok contoh yang dibuat nih...
begitulah seterusnya sampai bila-bila,
ok...sekiranya tag ini berkembang...
pasti akan ada banyak link-link di bawahnya...
tolong pass tag ini pada tujuh (7) blogger lain...
pass la pada siapa-siapa..- rasanya xde nak tag sesape kot..
sume dah buat gamaknya..huhu

kemas je rupanya..tapi bila anak2 ku dok main kat situ..melekat la milo,susu..bagai..huhu

4 comments:

Ena said...

kehkehkeh
baru buat ek... atau baru dapat?
takpe..asalkan buat ihiks

ct rahani said...

nurul.. samo la kiterkan.. duk peram dulu tag tue.. ekekeke..

mmg kemas pun workstation nurul.. besh jer tgk.. hehehe...

sweethOneY said...

hehe
aku kdg2 x buat pon yang
so aku cdgkan ko jgn la tag aku ape2 ek :D

lie_nurulz said...

haha..bagus kasik tau awal2..;p