30 December 2008

again..???

salam buat kalian semua..
ufff..!!lama banget seyh gue xjenguk ini blog..

xtaw la korang..skang ni aku rasa macam malas gila nak hadap pc..
nak update mendalah bagai la..
xtaw la nape kan..
mungkin sbb aku berbadan duakah..??!!awww....;p

ekceli aku rasa aku ni bakal dapat sorang baby lagi la...
dua kali dah aku guna pregnancy test..naik dua line tu..
tapi satu tu kabur..mengikut pengalaman aku la sblm ni kan..
kalo gitu mmg dah lekat lew jawapnya..hohoh..
musim2 sejuk gini mmg mudah je melekat..mwahaha..
tapi nanti nak p jumpa doctor,nak confirm balik..
next week la kot..minggu ni hubby sangat2 sibuk..
dan saya xkan pergi tanpa suami disisi saya..huhu...ayat xboleh blah..!!

macam tu la korang citernya..
saja aku nak maklumkan..sbb musabab aku dah lama xupdate blog aku nih..
sebab utama..MALAS..!!xde idea pun ye gak..
tapi nanti2 kalo aku ada masa aku jalan kat blog korang ye...
jumpa lagi korang...bubbye...!!

gue tepek gamba gue utk korang lepasin rindu..kohkohkoh..!!sila muntah semua..



8 comments:

Ena said...

nurulz.. peknen ke?
hehehe tahniah ihikss

neezareef said...

kalo ye la..tahniahhh...dpt adik lg diorg

atty's said...

kalo ye.tahniah nurulz..ptt le menyepikan diri je..
salam tahun baru

Wanita Anggun said...

wahhh lajusss adikku sorg nie..
papepon rezki kalo btol peknen..hehe..
akak tumpang gumbira lah no...

Suri said...

nurulz... congrats my sis... rezeki tu... tah2 boy lak pas ni... masin la mulut ku hendaknya.. hehehe...

Suki Cida said...

wahhh congrate sista!!!! bagus2... posing baikkkk punya yek... ngeh ngeh ngeh

Ena said...

wahh duta NO CYCLING ke ni ihiksss

ct rahani said...

nurul.. klu betul tahniah..
murah rezeki nurul.. express betul.. hehehe...