15 July 2011

[eDisiEdit] Yeay! Jumaat sudah.. ^_^

Caaaakkk aaaa...Hello peeps!!!
hari ni dah jumaat
bermakna esok dan lusa hubby cuti
weehuu hari yang paling best!

sebesttt besttt malam semalam
malam jumaat.. hahaha
haip! jangan otak kuning
baca dulu n tgk sampai habis entry ni

semalam lepas habis kerja hubby ajak keluar

plan nak pi order kerusi tamu terus

tp dah singgah sana, singgah sini masuk sana masuk sini
sedar sedar dah masuk maghrib

jdnya cancel la nak pi kedai perabot tu
sebelum teruskan perjalanan ke tempat lain

hubby singgah dulu solat maghrib kat masjid agung An-Nur

masjid negeri Riau

cantik tau masjid ni... sukaa! :)

oleh kerana sy 'abc' (allah beri cuti) ;) ,
maka sy dan anak3 tunggu di luar saja

so sementara tunggu ayah habis solat
apa lg nak buat shoot je lah pict diorang bertiga ni
banyak nak upload tp blog ni mcm lembss plak!

tambah kemudian nanti lah


Masjid Agung Pekanbaru.. cantikkk!

nafeesa yg moody.. adik rilek je :)
haa kan.. suka je orang amik gambo dia


usai hubby solat maghrib
kami pun gerak le menuju ke Mall Pekanbaru
hahaha
seronott seronoottt
sbb hubby kata nak beli sumthin utk adindanya ini
nak tau apa?? nak tau???
hahahaha
scroll down plz
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
TARAAAAAA
whiteberry torch dambaanku selama ini...
wehuuuuu
seronotttt banget!


akhirnya dapat juga sy whiteberry torch! yipppiieee
tgk pict w/p bwh ni
haha.. ini harta ahmad yang punyaa!
tengs abang.. utk pemberian dan penggantian ini
hehehe

dah settle bayar sume
kami pun pi isi perut lah kat tingkat atas mall
hehehe
mujur la anak anakku behave very well smlm
tak meragam tak mengomel
habis makan tak singgah mana terus balik rumah
diorang sampai umah je terus tido.. eheee
kefenatan!
tp mamanya kegembiraan
sebelum tidur, hubby sempak plak tanya tu :)
"ayg seronok tak dapat bb torch"???

awww seronottttt!!!
sangat sangat tau abang
sambil senyum meleret ke telinga
sedar sedar dah pagi
hahaha
thnx once again abg!
atas semuanya...

okla, got to go now..
jumpa lg lain kali
bye2 for now!
:)

1 comment:

atty's said...

comey je budak ber3 tuh.