17 July 2011

our sabtu-day program.. ^_^

tired+fenat+capek+lenguh kaki = FUN!
weeeeha.. sgt enjoy keluar anak beranak ni kan?
walaupun banyak karenah, tp ttp enjoy dgn diorang kat luar :)
mujurlah anak2 sy sangat tak buat hal semalam
sepanjang hari kat luar tetap jaga kelaku
anak-anak mama mmg tebayekkk lah! ^_^

oh asalnya semalam kami nak pi Ramayana
saje nak survey2 kain kain ela untuk raya
tapi bila lalu depan tu nampak sangat sesak lak ngan org ramai
malas lah jadinya nak singgah
apatah lagi hari ni.. pasti lagi sesak
takmo lah pergi.. serabutt!
semalam kami tukar plan pergi ke radja furniture
nak order sofa jati terus
baik settle terus, senang tak yah fikir dah
sebelum pergi tu kami lunch dulu kat Poho restoran
pekena asam pedas ikan baung
perh! tersangat lah layan ok! sedappp
tak caya tengok bawah ni.. hihi

asam pedas merah menyala.. 'baru ada kick' :)

hidangan lengkap


habis lunch kami gerak pi Rumbai
sebelum ke radja furniture, kami singgah kedai jati lain dulu
berkenan meje konsul jati kat situ.. beli n terus angkat masuk kereta
nasib baik muat! hehe
tp sofa jatinya kami tak berapa berkenan sangat
hati lebih berat utk beli di radja furniture je
jd lepas settle sume kat situ kami gerak terus pi radja furn.

dah puas hati dengan semuanya kami terus order yg atas ni
tp yg ni org lain punya,dark brown
kami punya hitam
menawan kan yg hitam?
kami pilih material yg kami suka, dan menawar lg :)
dpt lah turun harga sejuta lg.. yess! eheee
mungkin next week sampai rumah... settle!
lapang dada dah.. tak perlu fenin2 fikir nak beli sofa lg

on the way balik tu, kami singgah plaza soto
oleh krn hari pun dah gelap
hubby ajak dinner kat luar terus
wah wah, lunch + dinner kat luar
mmg tak berasap lah dapur sy semalam ;)
kami pekena semangkuk sorang soto.. dok menghirup kuah soto..
oh memang layan lah!! ehehee
kira memang dinner lah ni.. kenyang benarr

dah makan kenyang kenyang, dh settle bayar
kami pun terus gerak balik ke rumah
malas nak singgah mana mana dah
fenattt sgt... sungguh! tp kami ttp enjoyyy! ^_^

2 comments:

saryadinilan said...

mmmmmmmmmmmm,enak and yumii,bagi mak ci..salam love,peace and gaul.

ღ lienurulz ღ said...

salam kenal mak ci.. mak ci or mak cik ni? hehe.. yep! mmg sedap.. nurul mmg suka makanan indonesia..:)