24 November 2009

Update..!!

Assalamualaikum sume..
huhu..rasanya mcm dh bape kurun tak check blog saye ni..
dh la tak check..tak update plak tu..!!
harap sahabatku sekelian yg ada sihat & ceria2 selalu...
nurul & family di sini alhamdulillah..sihat walafiat...

mm..sepanjang tak update ni byk sangat cerita & perkara2 yg dilalui...
dr sehari ke sehari mmg rasa nak update...
tp hajat sentiasa tak kesampaian..
since dh tak pakai helper ni masa sntiasa tak cukup utk diri sendiri..huhu..
sadis jek dengar erk..!!hihii
apapun,dlm tak update tu nurul masuk2 gak blog korang..
dok baca2 citer..tp tak dan pun nak komen apa..sorry eh korang..

kejap je masa berlalu..diam tak diam baby Rayyan dh masuk 3bulan dh..
kat sini ada yg panggil bb Ray...
hahha..glemer le kunun..skang ni dia dh pandai gelak2..
suke kalo org dok sembang ngan dia..kak Tisya nya ada kat kampung..
esok baru dtg ngan opahnya..
tinggal ngan kak Feesa ni ha...aduhh...ya ampunnn....!!
terlebih nak melayan adiknya plak..
skang mak nya dh jadi mak tarzan..
pepagi dh dok jerit melolong tak mo feesa kaco adik nya..
suara pun dah xleh nak adjust tinggi rendah dh wei...hihiii

okla,nak pi rendam ayam dulu...time utk masak tghari dh ni..
lenkali sambung..wah2..manyak sibok cikalang..!!!huhu
sblm tu,ni nak up sket gambo terbaru Rayyan(dan maknyer..!!)heee




winter dh masuk..rayyan harus berbungkus cenggini..

kakak sorang lagik lom sampai lg..bertiga je la..huhu

10 comments:

neezareef said...

sepasang je muke baby ngn kakak2 dia kan..nnti beso skit msti dah lain

atty's said...

comey nya bb ray ..
mesti encem dah besau nanti

sweetfiza said...

bestnya dpt babay by yerk...
harap2 fiza pun dpt boy le utk yg ketiga nnti ...hu hu hu ....

miezrina said...

bestnya..... ada beza ke anak boy n girl? ihiks.... tahniah nurul... ari tu mcm x der ucap tahniah lagi jer hiks

Fauzieah said...

bestnyer nurul..muda2 dah ada 3 org anak..cukup 30 dah bleh tutup kilang..hahaha..nak cukupkan kuota berapa nih..hihi..
pape pun tahniah..

Suki Cida said...

ah rayyan muke ayah dia... lain dari kakak dia sbb muke nurul... heheh... yer ke??? akak rasa la...

anyway bestkan??? doa tuk akak yer... nak sangat ada anak... apakan daya... ku perlu tunggu....

ct rahani said...

salam nurul..

akak dh leh bayangkan nurul jadik mak tarzan.. usahkn nurul yg anak dh 3.. akak yg ank sorang nih pun kalah mak tarzan.. x leh bygkan klu ader ank 3 cam nurul.. huhuhu..

~ n i e d a * l i e s z m a ~ said...

manjeeeeee,,aku rindu gile ko,,ko x de fb ke..?

Qalesha said...

Lama tak borak ngan nurul, tah kenal lg ke tak nih.. ehehe. nih angah mesra...

[S]itie [B]Um [B]Um said...

lamanye tak update