13 April 2009

sengal

mata sangat sengal hari ni...
ingat nak buat tag dr kak vender..
wah..!!itu kakak sgt rajin bab2 tag org ye..
tapi,sorry ye kak vender..
ini jam xboleh tahan dok depan pc lama2 lor..
itu tag lain hari buat okay,boley..??!...;p
jenjalan blog kengkawan pun belum lagi nih..
awk2 semua..nnt ada kelapangan kita ziarah umah awk semua ye..;D

semalam hati sangat2 hepi...
rasa mau lompat2 ma..tp boleh cover lg..hohoh..
apa yg hepi sgt tu ye..??
ahaa..tunggu le..gue citer punya kat korang nnt..

xpela..kita jumpa nanti..
skang ni sayer nak rehatkan mata kejap..
nak letak hirisan timun atas mataku ini..
uhh!!nyamannya...
rasa nak tersembul dah bijik mata ni keluar..
ni kes ngadap tv..ngadap pc la nih..huhu..
okela korang..daa..daa..

4 comments:

atty's said...

happy kenapa tu nurulz..

[S]itie [B]Um [B]Um said...

masa utk memanjakan diri ke??

Ena said...

pa la yg hepi sgt tu..
saje jek nak bikin gempak ek :P

Ena said...

pa la yg hepi sgt tu..
saje jek nak bikin gempak ek :P