04 December 2008

sambungan..

sambung lagi kat sini..heheh..
maleh nak buat entry aku ni panjang berjela..
habis beli tu..terus balik rumah..xsaba tgk reaksi tisya & nafeesa..
rupanya bukak je pintu rumah..tgk dia tgh pgg baby dia yg lama..

mama xnak tunjuk beli apa2 lagi..saje nak tgk keletah dia ngan adik..
nampak je plastik bag,excited tisya nak tgk isinya..
geli hati mama ngan ayah tgk awak berdua ni sayang..

mama dah mmg siap on camera dah..

dok godeh2 tengok..

"ni adik punya ye mama.."tetotnyerr..!!

aksi kakak ngan adik..

8 comments:

neezareef said...

alololo comey nye...blajo mandikan baby ye tisya..kekeke

lie_nurulz said...

aah kak..bior die blajo dr tecik nih..hehe
stroller pun siap ada utk bbnya..
dah macam mak budak..kui3..

ct lavender said...

ewah tisya sonok ye dpt menan.. comel2 2 badik tue..

nurul.. salam aidiladha k..

atty's said...

wah new toys ek..

[S]itie [B]Um [B]Um said...

comey!!

lie_nurulz said...

kak vender ~ salam aidiladha jugak utk akak..

kak atty ~ tu la..dah lama xbeli..

[S]itie ~ hehe..thnx

Suri said...

hehehe dua beradik ni memang cute!! bestnyer la dpt hadiah kan..

lie_nurulz said...

hehe..ada cute cam mama dia x kak..:p

dapat hadiah..duit bapaknya terbang...:)