17 November 2008

Nasi Lemak..HK marii..:)

Last saturday,salah sorang student kat sini wat pesta nasi lemak..
pesta tu korang....!!laa..aii tau u olang suma mmg apa kisah ngan
nasi lemak kan..Singgit pun leh dapat kat warung2..
tapi bagi sayer..sangat berbunga hati org dah jemput makan..
apa lagi makan nasi lemak...nyum..nyum
payah nak makan nasi lemak kat sini woo..
tu pasal bila tgk entry kak cida pasal nasi lemak rasa nak menjejeh ayaq lior teman..:p
nak wat sendiri stok ikan bilis ngan cabai kering gue kureng bangat sudah..
adoii..xsabo nak balik msia..nak bawa stok barang kering setahun terus..senang..

teringat masa lahir nafeesa 09/2007,nurse chinese kat sini kata dia suka sgt mkanan msia..
terutama nasi lemak..so..aku pun mengoffer kan diriku utk wat nasi lemak itu.
happy xterkata dia..dah siap suma..aku kasik la nasi lemak ver. aku...boleh lak tu dia kata nak bawa balik makan kat rumah..nak hidang kat family die..
yg kawan dia sorang lagi tu tengok aje la..sian lak rasa..bila teringat,rasa geli hati je..

tapi mmg betul la,kebanyakan org2 sini suka makanan msia..
nasi lemak ngan roti canai..
rege jgn tanya..kalo mat pakistan jual roti canai wat cekik darah aje..
erm..tepek gambo sket ni haa..


walau xsehebat dimsia..at least kitorang kat sini dpt gak mkn nasi lemak..


Tuan rumah laki bini..


suasana dirumah Tos & Peach(tuan rumah)

orang dah habis..aku still melantak lagi..lapo weh!!

Tisya ngan boipren...cik mat..!!

5 comments:

neezareef said...

beshnye..mkn2.....duk di prantauan mkn n.lemak kg halaman gitu...wahhhhh..tingin gak nk merasa suasana gitu

atty's said...

dapnya mkn nasi lemak..semlm pun buat nasi lemak gak

sweethOneY said...

siap de pesta nasi lemak tuuu :D

Suki Cida said...

nasib baik nurul pandai masak... kalau akak kat sana call mak nangis2... hahah.. suruh mak mai sini masak... kihkihkih....

ct lavender said...

klu dah lama x makan ns lemak sekali makan sure bertambah2 kan.. hehehe... dap kan ns lemak..