04 November 2008

Karenah si Kakak.

si kakak nih kalo mama dok dpn pc,
sat2 tuh suruh pasang lagu burung kakak tua nyer..
shusah mama nak brblogging taw..huhu
yang si adik pom leh tahan jugop.
dgr lagu dok hentak2 kaki..
pendek kata,kalo mama ngan ayah layan tenet br2..
derang sekali dok melangut..

utk tidak buat kakak kaco ktenteraman mama dok pan pc,
aku letak laptop skali headphone kat dia..
bagi milo sebotol..
pasang lagu sulis kesukaan die tuh,diam terus..
"ten..u ma.."tau kata tima kasih lak tu..
ku pasang pom slow2 jah..
xelok pasang lagu kuat beno kat telinga bebudak..
kira dah cam lam gambo kat bwh ni..
shelamat le mama die layan tenet,porum bagai..hikss.:D



9 comments:

atty's said...

alahai comeynya

MahaSayang said...

comelnye diaorg tu...kecik2 dah celik IT ye...takpelah..ikut perkembangan semasa...

Suki Cida said...

hahah comei si kakak... iyo iyo je... dah besar macam kak mira (anak buah akak) yang giler IT... dah ada facebook, friendster, myspace, and blog sendiri... hahaha

ct lavender said...

alala comelnya kakak.. ralit la tu duk dengo lagu.. hehehe...

Umi_Aliesha said...

hiks...sejibik ja anak2 blogger tegar nih...

Yatie said...

amboi comelnya .. bebudak skang kecik2 dah teror guna komputer kan .. hikss ...

apa2 pun thanks ye sbb sudi nak ziarah blog .. dah link ur blog to mine .. Insyaallah will keep on visiting nanti .. thanks ye:)

Ena said...

perghhhh
bagus tol kakak
pandai tu dengar MP3 tu hahaha
nak jadi cam mama dia ek

Suri said...

budak2 skang ni dah pandai demand. zaman kite dulu... takde ler nak ngadap pc ke apa.. pc time tu pun jarang2 dpt tgk.. sape ada pc kira kaya lah org tu. hehe

sweethOneY said...

hihi
tecik2 dh pandai youtube ek :P