21 October 2008

Nyonya Poyos!!

seb baik de gamba aku ngan 'menate' nih..ni le tram slowrock tuh..huh..


huhu...apa punya 'soii' la arini..
korang nak tau apa pasal..
pagi tadi aku g market nak carik brg basah..
mula aku g market kat central bawah ni..
tgk xbyk apek2/nyonya2 ni jual ikan...
so aku terus amik tram nak g Wanchai market..
citer sblm aku nak amik tram ni la..
tram ni org kat sini pggl ek..kalo ikut pahaman kita..
ala2 ketapi..tp ni jenis yg slowrock punya..atas jalan raya..
dah la..aku bkn nak cita pasal bendalah ni..
tapi berkait gak la kann...
SEB BAIK AKU XKENA LANGGAR WEII...dush..dushh...!!(kat nyonya bawak tram nih)sbb malukan muka aku!!
HAMPEH punya tram...
org sume tumpu prhatian kat aku..'femes lemes' lak aku arinih..huhu
nyonya bawak tram tu siap benti sound cho che cho che kat aku..guna bahse dia..
adoii..korang bygkan la..aku snsorang..kalo ada mylaki leh la gak aku menyelit bwh ktiak laki aku tuh..
pssttt...ekceli aku yg salah kowt..
aku leh ralit plak nak lintas tu..
pakai ikut bontot org je..
adoiyaii..nangis aku weii..korang caya...??
syukur alhamdulillah..aku xde pape..
huhu..terus tepon hubbyku nak ngadu..
sok sek sok sek cite..gitu gini pe sume...
hubby pun kata...'la camne leh jadi camtu..sabar ye yang..xde pape tu...
balik umah tgk gamba abg...kasik tenang sikit..chaiitt..sabo je la laki aku nih..
sayer ngah trauma..takut2..gelabah..sume rasa..wat lawak lak..
dah la..stop cite kat sini..
korang pun ingat2 la eh...hati2 brjalan ditepi2 jalan..huhu..
jgn jadik cam sayer arini..ralit betol..(arini je nih..hr lain xprnh lagik woo)
tu yg terkezzut tahap cipan kene sergah tuh..adooiii....

8 comments:

atty's said...

len kali ati2 nurulz

lie_nurulz said...

ye kak..akan lebih brhati2 pasni..

Suki Cida said...

lor... macam tu sekali... ke nurul veranggan ni? tak pa semua dah selamat... nyoya cho che...cho chee... marah sayang je... heheh

ct lavender said...

Alhamdulillah nurul x de ape2..
len kali ati2 k.. jgn kuat berangan.. hehehe...

Qasehsufi said...

salam..bestnyer bila berada diprantauan..x susah ker nak cari brangan halal kat hk.satu lagi nak tanya dua org budak cue tu anak nurul ker?

lain kali hati2 ek..

Redbloodsnow said...

oooo katk LONDON upernyer dieeeee
eh...kimslm ngan org² london yek..ekekeke

bez x doubledecker bus tuh ek..adesss...haha

sweethOneY said...

uish
ko berangan kan ape ni..
hati2 sikit okey lain kali

yanty said...

err.. nurul kek mano ni dik??? chino ko???
sorila kak yan tak tau menahu.. heheh