07 January 2011

Update pertama di tahun twenty eleven!

cho san & ni hou!
hokeh! pn nurulz cuba utk berblogging semula ye..hihii

korang semua apa khabar? harap semuanya baik2 saja..
(cet,ayat skema sungguh!)
korang sila le jawap di bahagian komen ok..
lama sangat dah tak berblogging..rindu kat kwn2 blogger semua..seyes!
sampaikan keyboard hitam kesayangan ni pun berkulat lapok dah!
(tipu sgt le ni..;p)

hmm..pejam celik dah di tahun dua ribu sebelas kita skrg ye
wah! tolak tambah ada sembilan tahun lg le kita nak capai wawasan d0plo dopl0!
hmm..cepatnya masa berlalu..kan??
bila tahun dah berganti usia kita pun makin bertambah le
bila dah bertambah usia,hari mati kita pun makinlah dekat ye tak..
so,sama2 la kita gandakan pahala di tahun baru ni..:)
ye gandakan lagi! jgn asyik nak tambah dosa h0ccay!
(utk peringatan sendiri gak ni)

nway HAPPY NEW YEAR to all..!!
(poyo je nak capslock)
semoga hajat yg tak terlaksana di tahun lepas bisa terwujud di tahun twenty eleven ni..
Insya'Allah..
sehingga berjumpa lg di lain waktu di tempat yg sama..
bye! :D

4 comments:

ieda a.k.a mama erfan said...

ni hao? sudah lama tak de update.. selamat kembali berblogging hokey

ღ lie _nurulz ღ said...

thnx ida!yup lama sudah..azam thn baru gak ni nak update blog sokmo..;p

atty's said...

happy new year nurulz..

ღ lie _nurulz ღ said...

:-)same goes to u n famili kak atty..