12 January 2011

Queen aNNE.


hehe..ye! hobi terbaru saya dan En.Payed..
sebijik macam makcik2 ek?!
beli pinggan mangkuk bagai..
apa kes?! hihihi
ntah le k0me, semenjak dah kawen dan dah ada anak3 ni
mind kami suami isteri asyik fikir nak tambah barang2 rumah aje..
kuali periuk belanga kureng sikit..
ada serba satu dah cukup pd kami..
tp bab2 pinggan mangkuk ni bernafsu sikit lah..haiyo0..
la ni upgrade sikit la..
kami sepakat nak tambah sikit2 set tableware ni..
1st time saya tgk koleksi Queen Anne ni saya terus jatuh chenta!
siyes tau! hihii

btw thanks utk En Payed juga sbb sudi berkongsi minat ngan saya..hihii
tanpa dia siapalah yg nak keluarkan duit bayar sume bendalah ni kan..
saya??? haiy0..manade duit! huhuhu ;p

yg mana dapat pi 0r stay kat UK mesti best..
Queen Anne mmg murah giler kat sana.
betul! mmg murah..beli kat kilang dia terus je..
uff..kalo la suami saya cr0ss p0sting kesana..sh0rga!
bila2 masa je saya boleh ship kan utk kome yg nak..hihi..

0k m0h layan set tableware yg dah tersimpan dlm g0b0k saya ni
Actually,ada kakak sy ni nak tgk set Queen AnNe yg saya beli masa boxing day sale tempoh hari..
kal0 tak de sale tak mampu le makcik nak beli u0ls..mahal seyh!
to kak r0se,haa pueh hati dah! suruh mr Mama tgk kat sini ye..
dah clear habis dh ni..
malas nak masuk kat muka buku
enj0y lo0king hoccay! :)

we bought this 0n 'boxing day sale' tempoh hari..
puas hati dgn harga ditawarkan..;)
Oblong Casserole - r0yal pattern (tak byk pun pattern ni kat sini)
Oval casserole with warmer - r0man pattern ( N m0stly pattern ni yg ada kat HK)
oblong tray
yeah!0ur c0llecti0n..beli utk l0ng term usage!
kahwin anak2 nnt dah ada utk buffet..:)
muka mak dara N cin0Net di hari kejadian! ;)
wah!sempat lagik..

2 comments:

atty's said...

murah ye kat sana nurulz..

ღ lienurulz ღ said...

murah sikit compare ngan Msia kak..:)