13 August 2009

Muhammad Aqil Ashraaf

alhamdulillah..syukur..
telah lahir dgn selamatnya Muhammad Aqil Ashraaf..
bb boy yg sgt cute...!!mcm mama dia jugak...heeee

opss..!!tunggu dulu ye..
nurul lum brsalin lg taw..
sbnrnya,ni anak sahabat merangkap akakku di sini..
due kitorang sama je bln 8..
cumanya nurul punya due lmbt sket dr dia..
pttnya entry ni last week lg dh buat..
tp dok tertangguh aje disbbkn kemalasan saye...
kenapakah saya malas...???
mungkin sbb sy mengandungkn anak lelaki..
ahaha...!!stndard punya statement la konon..!!

so dikesempatan ni nurul nak ucapkn tahniah utk Kak Zana n Abg Ajak..
dgn kelahiran cahaya mata kalian yg ke tiga ni...
sedih..!!coz awal bln Nov ni diorang akan berpindah ke Kunming..
hurm..rezeki anak baru lahir kan..alhmdulillah...
nmpknya kurang le teman gossipingku di sini nnt...huhu..
ok la,meh kita tgk gamba bb boy yg comey lote ni ha..
geremm aunty nurul tgk..!!

1st day Aqil...

tgk..!!cerdik dh..dh boleh tenyum...(pic di ceduk dr blog Mr Mama..)heee

4 comments:

Suki Cida said...

comei.... nurul!!!! nak kena smack down ehhh... terkujat akak... hang dah bersalin boleh blog???? hahahah.... betul tegar... tapi ajarla suami mu tuk letak gambar baby bila da bersalin nanti... ok...

sure cute macam akak2 dia...

MahaSayang said...

cehh...suspen je...
baby aqil ni comey betul..

baby nurul pun sure comel gak..tengok jelah kakak2 dia tu..hehehe

sweetfiza said...

suspen je la nurul ni ...
ingatkan dia yg dah bersalin ...
huhuhuh....

neezareef said...

yeye je igt nurul dah deliver..huhu

tp baby tu comel tul