08 April 2009

AFC CUP 2009


hye korang..
skang ni aku dah xleh nak update citer setiap hari le nmpknya..
kena selang sehari, xpun selang dua hari gitu..
anak2 ku dah semakin membesar dan semakin menjadik2 nak kaco mamanya
dok depan pc ni ha..adeila..

semalam..teman hubby p tengok bola kat Mong Kok Stadium..
JoHor FC lwn South China..
hubby dpt tiket free..harus la pergi kan..bukan kena bayar pon..
aku ni sebenarnya bukannya kaki tgk bola..
tp,bila duduk je kat kerusi penyokong tu..semangat tu jadik lain..
haha...asal xkena je player habis aku dok komplen..(ni namanya semangat nak kondem org..);p

penyokong malaysia berapa kerat je yang datang...
biasala kalo main kat tempat org..
pasukan malaysia main pun boleh tahan la..
cuma dah xde rezeki kita kan nak menang kat tempat org...
so the result is 2-0..south china la yg menang...blueekk....!!!xsuke!!

dgrnya lepas ni Kedah pulak dtg bertanding kat sini..
harus la kena kumpul org2 malaysia kat HK ni dtg menyokong...
at least ada la semangat player2 kita kan..
ni ada sikit gambo kat sana semalam..


tuan blog harus tunjuk muka dulu yek!!..;p



oke,yg ni pasukan Johor


hmm...xde rezeki..

5 comments:

atty's said...

berseri2 wajah ibu preggy nie..

Ena said...

wahhh minat tol dia tgk bola ek...
smangat tuhhh

lie_nurulz said...

kak atty ~ berseri2 ye kak..sbb bw bb boy kot..

kak ena ~ xminat sgt kak..pegi pun sbb hubby ajak..

ct rahani said...

dah nmpk dah peyut nurul.. cam k.thy ckp.. berseri2 jer muka ha..

neezareef said...

comey je nurul wpn preggy