06 January 2009

Nak tak..??

wahaha...saya sangat suka hati lor...;p
next week saya mau balik bercuti ke kg halaman saya...lalalala....;p
bestnya..dah terbayang segala macam dalam pale daku nih..

okayla,xmo panjang2 citer..
korang tolong aku satu je..boleh..??!hehe..suka2 hati..
xla..sebenarnya..aku nak alamat korang je..
boleh x anda semua emel alamat anda semua pd saya..??anda semua ye..yang baca nih..
ala..aku tau yg baca blog aku ni bukan ramai sgt pun..
berapa kerat je kan..sbb tu aku minta alamat korang..
nak bagila sket cenderamata dr HK nih..keychain ke..fridge magnet ke..
korang xkisah kan..aku kasik bendalah2 gitu

okaylah,ni gue punya emel...abadie05@yahoo.com
mana yg baca entry nih dan brminat serta tak kisah utk terima souvenir yg xseberapa dariku,sila anto alamat korang kat emel aku ye..tenkiuq..bubye

17 comments:

Suki Cida said...

wahhhh nurul jom jumpa... akak lama tak masuk blog nurul ni... jangan salah yek... bukan nak hadiah... meh dtg engagement akak... jom jom... akak nak jumpa nurul.... :D i sent my add nanti k..... heheh happy.... tak pun akak jumpa nurul kat klia pun ok :p

Ena said...

ye!ye! aku nak pezen..tak kira!
nnt aku send alamat ek nurulz ekekeke

bab pezen free tanpa contest mmg aku ske muahahaha

ct rahani said...

akak nk gak.. huahuahua.. nti akak send add akak ek..

tingin gak nk jpe nurul.. klu dtg jb koling2 la eh.. mana tau de rezeki kita leh jpe..

MahaSayang said...

ye ke...cuti lama ke...bestnye kan..sesekali dpt balik malaysia...

dpt jumpa pun best kan...kalau sampai perak..koling2 lah yek...

chempaka said...

Nakkk....nakkkkk!!! sempat lagik tak ni nurul??? Sonoknyaaaa....

neezareef said...

wahh...nk blk yo

lie_nurulz said...

wokey..ada semua untuk kalian..
jangan riso..

kak cida ~ bagila address..kte nak dtg hari brtunang akak nih..:)

Suri said...

nurul, jom la jumpaaaaaaaaa... jumpa masa kak cida tunang. takyah post, bagi by hand je sudah! hehehe

sweethOneY said...

yanggg..x de kontek aku punnnnn..raya cina jmp k klo xde ape2

Fauzieah said...

nurul..nak balik mesia biler..

Suri said...

DIMANAKAH ADIK KU INI??? hilang senyap je. kata nak balik mesia?

atty's said...

nurul..mana nie lama tak hapdet

Fauzieah said...

Lamanyer nurul balik mesia nih...
mana pegi menghilang lama nih..

Nurhayati said...

nak fridge magnet.. hihih dengan tak malunye..

salam perkenalan dari Mummy Zara ;)

syareena said...

nak.... nak semua hehe...

sweethOneY said...

mana ko menghilang weh

Yan said...

salam...
alamak baru igt nak pow..
then baru pasan entry ni dah lame hahahaha...