08 December 2008

RaNtai GaYut

korang..masa jalan2 kat wan chai aritu kan..
kat tepi2 jalan tu ada jual bendalah ni ha..
seyes..sebenonya aku sblm ni kurengg sangat nak pakai 'rantai gayut2' gini..
rimasnye la aku rasa...
tapi hari tu..amoi ni jampi hape ntah kat aku..
aku leh tarik tangan hubby lak nak usha sat...
telek punya telek..rasa cam berkenan plak..
tapi,sesuwai ke ngan aku nih..
tanya kat hubby,hubby kata cantik yangg!

urmm..ni yg buat nak sambar satu nih..
erk bukan satu..rasanya nak 2/3 plak..
anak dara ada dua org kat umah lagi..heheh..
yg kat umah tu pun leh tahan bab2 gaya bagai nih..
amoi tu sporting..kasik lak kitorang amik gamba kat tmpt dia menjual nih.

apa laie..kalo korang..korang atau korang yg lain rasa nak..
gtau kat aku ye..
kalo korang berkenan,aku leh belikan..
kang nnt kalo aku beli..katakan la buat souvenir,ada yg xberapa kenan lak kan..
baik gtau sendiri..

nnt kalo dah byk permintaan..aku nak wat bisnes..chewwahh!!
tapi mmg ye la,dr aku dok rumah xde wat apa nih..
baik la buat income sendiri ye x..
at least ada benda aku nak buat..
aku boleh selalu keluar..alasan..?cr barang org order la beb..mwahaha..
macam la aku ni kaki jalan sangattt....oke la...layannn...

ladies accessory

disuruh lagi aku try yg tu..

oke x oke...oke ke x..huhuhu...(hubby still leh senyum..) sabo ye cayangg...

apala motip ini gamba..kui3

see...banyakkan leh pilih..

11 comments:

Wanita Anggun said...

cantik2nya rantai tu...
ok gak kalo adik nk wat biz nie...
sure rmai yg order nnti...

-kak kemb-

neezareef said...

nurul..kenan ler...nk 1..kekeke

lie_nurulz said...

kak kemb ~ tu la kak,nak mula camne pun tak tahu..
lagaknya cam nak berbisnes bagai..hehe

kak neeza ~ kenan ye..kalo nak betul gtau nurul eh..gtau nak yg camne..

Ena said...

nurulz......
kiter nak rantai gayut tu huhuhuhu

lie_nurulz said...

kak ena ~ okay..kak ena suka kaler apa..?!ke nak nurul pilih je..mana yg cantik..

ct lavender said...

wah cantiknya.. nak gak ler nurul.. ekekeke...

sweethOneY said...

hehe
aku klo rantai labuh2 gtu, pakai ikut mood..hehehe

Ena said...

nurul
asalkan free n pezen.. akk tak kisah kaler pe ahaks...
leh ke men pos2 jauh ek?

neezareef said...

nurul akak x kisah asal dr HK..hehee

lie_nurulz said...

kak vender ~ okay,satu utk akak nnt..

sweethoney ~ tu la..sama ngan aku..koser setiap kali jalan,main sarung je kan..hehe..

kak ena ~ nurul plan nak balik msia,nurul pos kat sana je la..
kalo pos kat sini mahal rege pos dr brg nnt..heheh..

kak neeza ~ wokeh..mo man tai!!(xde masalah..);p

Suki Cida said...

nice...tapi hati2... senang di tarik oleh budak2... hahaha dah ada pengalaman... terus tak pakai... bikin rantai ku rosak jo...