15 October 2008

Feninn..!!

aiyarrk..xsemena2 sakit pale lak arini..
nak tgk tv broadband lak wat hal..tenet pun xjadi..
tepon cik abe kat opis..abe nak balik pulok make kat rumah..
huhu..speaking klate tuh..!!
baguih..!!leh le die tgk tv ngan tenet ni pasai apa xjadik..
aku dah godek2 pun xjadik gak..
ermm..dalam sakit pale..aku landing jap ats katil..nak kasik ringan sket..
tgk jam awal lagik nak masak..huhu
pehtukan..hah amik kau..!!laki balik lauk xsiap lagik..
masuk bilik tgk bini terbuntang tido...adehh
sorry sayang..sayer bkn sengaja nak tido ler..
sayer sakit pale taw..
tp hubby aii ni memahami..dia xde hal punya..
seb baik nasi dah masak..
aku goreng telo dadar je,tumis kobis n goreng nugget..
cukupla tu kann..ala..nak lapik perut je..jadikla..
sayang sayer tu pun dah buRRppp..!!kire oke le tuh..hahaha..

7 comments:

Suki Cida said...

alah siannya... tak pa relex la... kang kalau dah sakit lagi teruk... superb la... sakit2 pun leh masak... kalau akak makan kodai je...

lie_nurulz said...

pasai dh ringan sket tu kak..
kalo still sakit,mmg xhadap dah kat dapo..hehe.

atty's said...

ekekek.takpe..abe tu pahe

ct lavender said...

la nurulz sakit pale ek.. sama lar akak nie pun sakit pale + sakit tekak.. nak cakap pun cam x der mood dah.. huhuhu...

Ena said...

huhuhuhu
samala kiter nurul..
kiter pun dh 3ari migrain uhukss

beast said...

fenin....take care mkn ubat...
(testing...testing...)

sweethOneY said...

hehehe
kelakarnya..dpt ku bygkan laki ko balik umah smgt nk makan..sekalik x masak ape2 lg :P